Offgrid järjestelmät

Meiltä saat myös pieniä 12-48v aurinkosähköjärjestelmiä. Avaimet käteen aurinkosähköjärjestelmä mökille tai muuhun vapaa-ajan asuntoon on erinomainen ratkaisu sinulle, joka haluat alkaa helposti hyödyntää aurinkovoimaa.. 
Näin saat mökillesi esim. 12 voltin valaisinjärjestelmän, 12 voltin jääkaappipakastimen ja pienen inventterin mistä saat 230v siniaaltosähköä. 
Tällä pienellä inventterillä voit esim käyttää tietokonetta,kahvin/vedenkeitintä, ja ladata puhelinta. Päivitä mökkisi omalla aurinkoenergialla! 
Aurinkoenergiaa voi hyödyntää mökillä monella tavalla. Siinä missä jotkut kaipaavat käyttömukavuutta, aurinkovoimalla toimivaa lisävaloa esimerkiksi mökkikäymälään, toiset taas haluavat, että mökin kaikki sähkölaitteet toimivat aurinkoenergian voimin. 
Kartoita siis aina tarpeesi jotta tiedät, minkälainen aurinkosähköjärjestelmä mökillesi sopii. 
Onko mökkisi paikassa, jossa on kallista tai mahdotonta ottaa sähköä tavallisesta sähköverkosta, mutta haluaisit silti nauttia sähkön tarjoamasta mukavuudesta? Haluaisitko myös välttää korkeiden kiinteiden kustannusten maksamista sähköyhtiöille? Tällöin mökin oma aurinkosähköjärjestelmä voi olla fiksu sijoitus. Valintaan vaikuttaa mökin koko ja käyttöaste.. 
Aurinkopaneeleilla säästät sekä rahaa että ympäristöä Mökin liittäminen sähköverkkoon voi olla kallista, varsinkin jos otat huomioon myös kuukausittaiset sähkömaksut. 
Meiltä saat myös 230-400 voltin offgrid järjestelmät. 
Tämän kokoisissa järjestelmissä pystytään rakentamaan mökkiin täydet ac-puolen sähköt. 
Järjestelmiä on saatavilla niin 1 kuin 3 -vaiheisena.. 
1 -vaihe järjestelmällä saa jo perus mukavuudet..
3 -vaihe järjestelmässä voidaan jo käyttää esim. sähkökiuasta, uunia yms. 
Kysy lisää niin pystymme tarjoamaan teille oikeankokoista järjestelmää.
Etsi